M-am dus în Massalengo, Italia

Cum era vorba aia? E mică, dar e a noastră! Așa și eu… Ce mai contează că e un sătuc mic și foarte mic? Contează doar că e că e lângă mine și mai ales că e gratis. Mdea, chiar așa de gratis nu mă așteptam să fie, dar se pare că Lunea toate pizzeriile sunt inchise. Asta e, a fost alegerea mea… Aveam de ales între Lodi unde am fost deja de 2 ori sau acest sat Massalengo de lângă încărcarea mea… Și mă plimb…Dau de mici palmieri, normal… că doar sunt într-un mic sătuc 😀. Culmea palmierii au flori… n-am mai văzut.Ajung în Piața Mare și goală, cu 2 fântăni artezieneFac pozele mai pe șestache, că pare că sunt singurul nebun hai hui ce vizitează sătucul ăstaItalienii mănâncă sănătos… la automate pe stradă nu există cafea și chipsuri, ci lapte, branză și iaurturi 🤔… Asta înseamnă dietă mediteraneană😏? Mi-am luat și eu dintr-un magazin din Viadana 3 cutii de ricotta, că îmi place gustul ăla de cașÎn rest am incercat să înghit cât mai puțin din pufii de plop ce au invadat străzileȘi am urmărit șopârlele pe asfalt Și gata!Late update: M-am dus totuși a doua zi Marți să-mi iau o pizza, că încă nu era gata brânza pe care o încărcam pentru UkApoi în parc pe bancă vreo 2 ore la soare ca șopârla, dupa o pizza imensă și-o cârcă de cartofi…

11 comentarii

  1. Foarte… arid cumva, puțină natură, cel puțin prin sat. Nu m-aș duce acolo. Îmi place că pui poze, îmi fac imediat o idee dacă e un loc care mi-ar plăcea.

  2. Superbe poze! Ăi fi tu singurul vizitator, dar unde sunt localnicii? Poate ai scris în text, l-am citit, dar cam pe sărite, fiindcă m- au acaparat fotografiile.

    • Isi faceau siesta. Am fost 2 zile acolo pe la 16 si pe la 12 si la fel. Pe sistem grecesc… vine vara si caldura, asa ca deschid magazinele pana la 11 12 si apoi seara. Eu am alergat sa prind pizza aia 😂

      • 😀 mi te imaginam fluturând banii prin aer și țipând după pizzer: “Unna pizza cu de toate!”

  3. Mie mi-a plăcut acest sătuc așa cum l-ai prezentat în poze. Pare curat, însorit… Lumina aceasta a soarelui meditareneean care îmbracă pereții caselor îmi dă o stare de bine, pace și liniște. Pe aici plouă într-una de câteva zile… O ploaie țârâită ce pare a nu avea sfârșit. Nu știu dacă mai ești încă în Italia dar de poți… bucură-te și pentru noi de această căldură.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.