Ce sa zic… Spor la recoltat

… organe! 😳
Odata cu preschimbarea permisului, am pus si-o mica bifa cum ca sunt de acord sa-mi donez „Yes to all”… stiti voi… ficățelul, inimioara, pielicica, ochișorii etc… așa cum ar trebui sa faca orice cetațean onorabil al acestei planete.
Că daca nu dam noi, ăștia care vom crăpa in viitor, piese de schimb, nu stiu cum o scot aia mai saraci cu sanatatea la capat.
Una peste alta… sentimentul e destul de creepy sa stii ca vei fi facut bucățele dupa ce iti dai duhul… se pare ca maxim in 9 esti impartit, conform unui grafic primit… Fix 5 femei si 4 barbați, vad eu în poza. Mno bine atunci, eu va zic așa: Să se dea domne câte-un organ, sa ajungă la toată lumea! 💟

Huh, grea responsabilitate apasa pe umerii mei… Cine dracu m-a pus?
Acu’ trebuie sa am grija la ce beau, sa nu fac naibii vreo ciroza… Sa fiu atent la ce mananc, sa nu fac vreo boala de inima… Si evident si ce f.. hehe, dar asta nu e treaba voastra 😜.
Imi amintesc acum duios de zilele cand dupa fiecare analiza ce se lăsa cu luare de sange, cum mă lasam moale si lesinam pe scaune si pe paturi de spital ca o… cârpă albă, mototoală de bucătărie ce eram, in timp ce asistentele mă udau cu apa si-mi fluturau saruri pe la nas.
Si uite acum… am ajuns sa-mi donez organele! Daca nici asta nu e o dovadă a bărbăției mele, atunci nu stiu ce pana mea e 😂
Dar am totusi niste nelamuriri:
Daca dupa ce „ma duc” , conștiința mea se trezeste in vreun organ, captiv fiind deja in alt corp?
– Aloo, domnu’… vezi ai grija cu rinichiul ăsta, ca l-am intretinut cu greu, numai cu 3 litri de apa si 2 de bere pe zi!… asta i-as zice proaspatului propietar 😀
De acum gata cu gluma, singura mea speranta e sa traiesc macar vreo 100 de ani, ca sa nu mai umble nimeni dupa organele mele prin corpu-mi îmbătrânit.

Și fara sporturi extreme, d-alea de m-am aruncat in cap zilele trecute

PS: o mică rugaminte mai am!
Sa ma zgalțâiți bine, băi doctorilor de la NHS, ca eu mai am obiceiul sa dorm așa… mai adanc si mai mult cateodata… si stiti voi… n-as vrea sa ma trezesc cu vreun organ lipsa la inventar 😏
Și inca ceva… poate acolo intr-un mic borcănel trimis Par Avion la Antipa, pe un raft… dacă se poate să-mi băgați… stiti voi… precum „aia” lui Terente.
Pardon… intr-un borcănoi, borcănoi, am vrut sa spun 😜

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.