Avem si noi ordonanta lui Boris, in Bursa VIRUștirilor

Toate magazinele din Uk s-au inchis, exceptie fac magazinele alimentare si farmaciile…


   Magazinele de hamsteri si iepurici sunt deschise, poate vrei sa-ti iei unul acasa sa-ti tina de urat, in vreme de izolare.


Pe strada sunt interzise grupurile mai mari de 2 persoane… si avem voie sa mergem doar la munca, sau market pentru cumparaturi esentiale.


In schimb avem voie sa alergam, sa mergem pe bicicleta o singura data pe zi, sa ne mentinem in forma.


Avem interzis la nunti si botezuri, dar program de voie la ingropaciuni.
Daca nu respectam regulile, politia are dreptul sa ne amendeze sau sa ne disperseze, dupa caz.
Care politie nu stiu, ca pe aici prin UK, aproape nu vezi niciunul pe strada. Singura „politie” prezenta sunt camerele de luat vederi.


Funny things… s-a inchis Mecul, ca sa nu se infecteze lumea pe la mese. Mey, eu cred ca asta va salva multe vieti in viitor, intelegeti voi… oameni mai subtirei, bla, bla.


  Am si cateva tipsuri pentru cei ce vor sa traiasca periculos si sa fie prezenti pe strazi, fara sa dea de banuit organului:


1. Luati-va un tir si mergeti cu el pe sosele, va garantez ca nu va opreste nimeni.


2. Sau puteti sa aveti mereu cu voi o bicicleta si bineinteles uniforma din dotare, respectiv casca si egării mulați pă cur si declarati ca acum ati iesit din casa sa va faceti exercitiul zilnic.


3. Daca nu aveti nici tir nici bicicleta, va puteti imbraca in vesta reflectorizanta, ce practic e legitimatia de serviciu aici in UK. 

Plimbandu-va pe strada asa verzulii, nu dati nimanui de banuit.
Preventiv cărați si-o pulpa de porc la subrat. Cum de ce? Spuneti ca sunteti Key Worker si lucrati intr-un depozit de carne…


Va rog lasati mesaj daca a dat rezultate vreo varianta

Un comentariu

  1. Cred că toate variantele sunt corecte. N-am auzit să fi fost oprit careva și să fie luat la întrebări. Dar cu vesta, chiar e tare. E uniformă de serviciu doar… 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.