Am decis să-mi public eu Fişa Medicală, să nu stau la mila vreunui consilier guvernamental mai şmecher ca mine, ce oricum mi-o va publica în curând.

Subsemnatul Mihai Hai Hui Truck Driver şi Blogger mă declar bolnav şi suferind de următoarele, într-o ordine aleatorie aşa cum m-au făcut cititorii şi colegii mei bloggeri.
Sufăr de Cocălăreală, sunt Muhaia (prost, fraier, hahaleră), Ciurdar (văcar), Rudimentar în Gândire, Doritor de Muie Multiplă, Anti Orice, Gică Contra, Abonat la Block-urile Facebook-ului (am deja 4 la activ), Ateu şi AntiBiserică (astea mai mereu vin cu urarea O Să Arzi În Iad), Scriitor Prost, Zero cu Minus, Tirist ( asta chiar sunt, deşi mulţi bănuiesc că mă ascund în spatele acestei titulaturi ca să-mi justific unele articole scrise ce par opera unui camionagiu cu IQ-ul undeva între 1 şi 2.).. şi bănuiesc că mai sunt câteva.
Am primit chiar şi apelative de Blogger Bun şi că Sunt Citit cu Placere.
Şi să nu o uit pe cea mai importantă cu care m-a gratulat unul M alias I, alias L, aceea de Ghevardist, de la Che Guevara care le înglobează cam pe toate.
Una peste alta consider că e de Bine…Se putea şi mai Rău şi asta denotă că nu am dat totul din mine, dar voi încerca pe viitor.
Departe de mine de a crede despre cei ce au gândit aşa despre persoana mea, că ar avea creierul cât o nucă. Creier au, dar nu in asta se măsoară calitatea unui Blogger.

Calitatea unui Blogger indiferent de sex, se măsoară în mărimea Coaielor ( respectiv tupeul de a spune lucrurilor pe nume) şi vă asigur că le am de Berbece, cine nu crede să vină să mi le verifice.

Si bineinteles Calitatea unui Blogger se masoara si in multitudinea vizitatorilor si a vizualizarilor… cu peste 5500 de vizitatori si 9500 vizualizari in 4 luni, nu stau rau, ceea ce arata ca nu scriu chiar in punga aici.

Şi nu, Click-urile acelea nu-mi produc bani şi nu cer nimanui bani să-mi viziteze site-ul. Caştig suficient ca Truck Driver ca să-mi permit sa-mi tin site-ul free, desi cand ma vedeti nu o sa refuz o cafea sau o bere de la voi, dupa caz, daca sunt sau nu la volan 🙂
Între timp continuăm şi vă asigur că dacă o să-mi schimb nişa şi o să scriu doar despre ceva anume, asa cum fac unii, voi veţi afla primii.
P.S: Apropo când m-oi rebrandui, am o dorinţă nebună să scriu numai si numai despre musculiţa de oţet, despre nenorocita aia de Drosofilă!

4 comentarii

  1. Uite ca nu ma asteptam sa mai gasesc un coleg de asfalt, blogger si sa scrie la fel de vulgar ca mine 🤣 Respect colegu! Mi-ai dat incredere-n mine. Drumuri bune sa ai! 🙂

      • Adevarat … unora le pica greu la stomac cand le pui oglinda-n fata :)) Sociatatea zilelor noastre este bazata foarte mult pe teatru iar publicul vrea sa vada doar ce-i fata, nu si injuraturile din culise impreuna cu nervii aferenti 😀

  2. Domnu’ Mihăiță, I am sorry, chiar înainte de a ajunge aici mi-s-au terminat răspunsurile , poate data viitoare, când voi fi aici , vei fi mai norocos. PS Don’t be cheeky if I couldn’t !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.